Merkezi İstanbul'da bulunan Gerze Kirençukuru Derneği olağan genel kurulu Sarıyer ilçesine bağlı Ayazağa semtindeki dernek binasında büyük bir katılımla gerçekleşti. 

Divan başkanlığını Önder Tokur, başkan yardımcılığını da Ünal Çakır'ın gerçekleştirdiği genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Gündem maddelerinin okunarak oylanması ardından seçimlere geçildi. Seçimlere tek liste olarak giren iş insanı Mehmet Ali Kuş, oyların tamamını alarak başkanlığa seçildi. Mehmet Ali Kuş görevi eski başkan Haşim Tokur'dan devraldı. Tokur, yeni başkan Kuş'un listesinde yar aldı. 

Yeni yönetimle birlikte aldıkları bayrağı daha da ileriye taşıyacaklarını belirten ve daha önce yönetimde görev alan tüm hemşerilerine teşekkür eden Başkan Mehmet Ali Kuş, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Şu an itibariyle yaklaşık 400 üyelerinin olduğunu kaydeden Başkan Kuş, çalışmaları hızlandırarak üye sayısını arttırmayı planladıklarını kaydetti. Bir çok sorunun birlik ve beraberlikle aşılacağına inandığını dile getiren Başkan Kuş, gurbette yaşayan tüm hemşerilerini dernek çatısı altında toplanmaya ve derneğe üye olmaya davet etti.   

YENİ YÖNETİM
Mehmet Ali Kuş başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer alıyor: "Kadir Saatçi, Yüksel Çakır, Haşim Tokur, Abdullah Alcan, Hakkı Uyanık, Yaşar Eren, İlyas Saatçi, Mustafa Cırt, Mahmut Hamlacı, Soner Görgeç, Hasan Çelik, Nazmi Atik, Hasan Albayrak, Yusuf Alcan, Mehmet Atıcı, Ramazan Saatçi, Önder Tokur, Mertcan Alcan, Yaşar Çevik"

Editör: Vitrin Haber