Koronavirüs (COVID-19) ile mücadele kapsamında Gerze Belediyesi önlemlerini attırdı. Belediye Başkanı Cevat Şensoy, toplum sağlığını koruma adına kentteki elektrik direklerine dezenfektan kutuları konulduğunu söyledi. 

Cevat Şensoy; "Maalesef tüm dünya Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadele içerisinde.Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığımız en başından beri aldığı önlemlerle bu virüsü de yeneceğimiz hususunda bizlere umut veriyor. Bizler de üzerimize düşen görevi yerine getirerek halkımızın sağlığını düşünerek her alanda dezenfektan işlemleri yapıyoruz. Koronavirüsün ülkemizde yayılmaya başlaması ve Sağlık Bakanlığımız tarafından açıklanan önlemler neticesinde Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü Korona Dezenfekte ekiplerince ilçemizin her bölgesinde dezenfekte çalışmaları sürerken, aynı zamanda halkımızı bilgilendirmeye ve korumaya da devam ediyoruz. Bu kapsamda ekiplerimizce halkımıza koronavirüse Karşı 14 tedbir barındıran broşür dağıtılırken, halkımızın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde ki elektrik direklerine de dezenfektan kapları yerleştirdik. 

Vatandaşlarımdan ricam ise gerekmedikçe dışarı çıkmamaları.Evde kalarak kendimizi daha iyi koruyacağız. Lütfen Sağlık Bakanlığı’mız tarafından açıklanan tedbirlere harfiyen uyalım. 

Belediye Başkanlığı olarak değerli vatandaşlarımızı daha iyi koruyabilmek adına koyduğumuz dezenfektanların kırılmaması, alınmaması ve dikkatli kullanılması hususunda rica eder, sağlıklı günler dileriz" dedi.

Editör: Vitrin Haber