Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy geçtiğimiz günlerde AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve İl Başkanı Uğur Giresun'u ilçede ağırladı. 

Başkan Cevat Şensoy, Milletvekili Maviş ve İl Başkanı Giresun ile birlikte yapımı süren projeleri yerinde inceledi. AK Partili heyete: Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Meclis Üyeleri Mustafa Doruk ve Hamide Ceren Erdoğan eşlik etti. 

Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Alaeddin Şahin Caddesi güzergahında çalışmalarına başlanılan T (Mahmuz) projesi ile vatandaşların nezih bir plaja kavuşacağını söyledi. Projenin Gerzelilere hayırlı olmasını dileyen Başkan Şensoy bu noktada desteklerini hicbir zaman esirgemeyen Milletvekili Dr. Nazım Maviş'e teşekkür etti.

Gerze'ye büyük önem verdiklerini belirten Milletvekili Dr. Nazım Maviş'de konuşmasında: "Sinop'umuzun en güzel ilçesi Gerze'de en büyük eksiklik plaj olmamasıydı. Bu doğrultuda girişimlerimiz neticesinde çalışmalar resmen başladı. Aynı zamanda Belediye Başkanımızın açıkladığı Tarihi Köşk Caddesi Projesi, Tarihi Zeytinlik Parkı Millet Bahçesi Projesiyle birlikte bütünlük gösterecek olan projede vatandaşlarımız önümüzdeki sezon plaj hasretine son verecek"dedi

.

Editör: Vitrin Haber