CHP Gerze Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından uçurtma şenliği düzenlendi. İlçe Festival Alanında gerçekleştirilen etkinlikte CHP Gerze Gençlik Kolları üyeleri çocuklara bin adet uçurtma dağıttı. Aileleri birlikte etkinliğe gelen çocuklar, güzel havanın tadını uçurtma uçurarak ve etkinlik kapsamında düzenlenen yarışmalarda eğlenerek çıkarttı. 

Etkinlik hakkında bilgi veren CHP Gerze Gençlik Kolları Başkanı Serdar Dinçer, bu yıl ikincisini düzenledikleri uçurtma şenliğini geleneksel hale getirmeyi planladıklarını söyledi. Dinçer, “CHP Gerze Gençlik Kolları Başkanlığı olarak ilkini geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz uçurtma şenliğinin bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Çocuklarımızın yüzünü güldüren onları mutlu eden bu etkinliği geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz. Bugün burada bin adet uçurtma dağıttık. Çocuklarımız ve aileleri çok heyecanlı. Bizler de en az onlar kadar heyecanlı ve mutluyuz. Bu ve benzer etkinliklerimizi ilerleyen dönemlerde de devam ettirmeyi planlıyoruz. Bu anlamda bugün etkinliğimize katılım sağlayarak bizleri mutlu eden, gökyüzünü uçurtmalarla renklendiren herkese mensubu olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi ve şahsım adına çok teşekkür ederim” dedi. 

Uçurtma Şenliğine CHP Sinop İl Başkanı İnan Savaş Yüksel, CHP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara, CHP Gerze İlçe Başkanı Nihat Erdal, CHP Gerze Kadın Kolları Başkanı Esra Terkan, CHP Gerze Gençlik Kolları Başkanı Serdar Dinçer ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. 


 

Editör: Vitrin Haber