Giyecek temininde zorlanan vatandaşlar için harekete geçen Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ayancık Temsilciliği tarafından ilçe merkezinde belediye tarafından tahsis edilen binada giyim mağazası kuruldu. Derneğin genel merkezi tarafından gönderilen 100 koli giyim malzemesi ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtılıyor.  

MART AYINDA NELER YAPILDI?
Bu arada Sinop'ta örgütlenen Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, mart ayında da yardıma muhtaçlara can suyu oldu. Derneğin Mart ayı faaliyetleri ve açılan yardım mağazası hakkında bilgi veren Sinop Cansuyu İl Temsilcisi Cumhur Övet, "Çalı köyünde ihtiyaç sahibi aileye genel merkezden 1000 TLL yardım gerçekleştirildi. 15 adet market fişi dağıtıldı. Kediler için 5 kilo kedi maması temin edildi.

Ayancık belediye Başkanı sayın Hayrettin Kaya'nın katkılarıyla yardım mağazamız için yer temin edildi. Genel merkezden 100 koli giyim eşyası temin edildi ve dağıtımına başlandı. Öncelik çocuklarımıza verildi. Sinop'ta ikamet eden 2 kardeşimiz Afrika için yardımda bulundu ve yardımları genel merkez hesabına yatırıldı. 

Yardımcı olan dostlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah her birinden razı olsun" dedi.

Editör: Vitrin Haber