Kültür Merkezi'nin alt kısmındaki 1138 m² alan için Encümen kararı ile Açık Teklif usulü yapılan ihale Kekeçoğlu Tekstil sahibi Nihat Kekeç'de kalarak, yıllık 43.000 TL + KDV kira bedelinde anlaşıldı.

Yurtiçi ve yurtdışı piyasalarına ürün sağlayacak ve gömlek üzerine üretim yapacak olan firmada; ilk etapta 70, ilerleyen süreçte de 120 kişiye istihdam sağlanması bekleniyor.

Yapılan ihaleden sonra konuşan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı; "Mülkiyeti Belediyemizde olan Kültür Merkezi'nin altındaki 1138 m² alanımızı, Encümen kararı ile açık teklif usulü ihaleye çıkardık. İhalemiz 43.000 TL +KDV ile Kekeçoğlu Tekstil sahibi Nihat Kekeç'de kaldı. İhale birimimizin araştırmasından sonra sözleşme imzalanarak yer teslimi yapılacak. 15-20 gün içerisinde de yaklaşık 70 kişiyle Boyabat'ımızın istihdamına katkıda bulunacak kendisi. Boyabat'ı çok sevdiğini ve çalışkan bir yapısı olduğunu en başından beri söyleyen kendilerine ilçemizi tercih ettiği için teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyoruz. Encümen üyelerimize de katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Boyabat'ımıza hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.
 

Editör: Vitrin Haber