Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, ilçede yapılacak hizmet ve yatırımlar ile ilgili görüşmeler yapmak üzere  Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlerde TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile de görüşen Başkan Çakıcı, TOKİ tarafından ilçeye 2+ 1 ve 3+1 konutların yapılacağı müjdesini verdi.

Ankara'daki temas ve ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı “Ankara'da yaptığımız günlük çalışma ziyaretleri çerçevesinde ilgili makamlarla  birtakım görüşmeler yaptık. Görüşmelere İçişleri Komisyon Başkanı Sinop Milletvekilimiz Mehmet Ersoy ile birlikte, Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay, İçşleri Bakanı Efkan Ala, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli Bakım Hizmetleri Daire Başkanı Hulusi Armağan Yıldırım, T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turhan, Karayolları Genel Müdürü M.Cahit Turhan bey ile görüşmeler yapıldı. İlçemizi yakından ilgilendiren konuları paylaşarak gerekli desteğin sağlanması konusunda taahhütler aldık" dedi. 

Başkan Çakıcı’nın İçişleri Bakanı Efkan Ala ile yaptığı görüşmesinde Boyabat’a en kısa zaman da ziyaret edeceğini, İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy’un memleketi olduğu için şahsı nazarında Boyabat’ın kendisi için ayrıca büyük önem arz ettiğini ifade etti.

Başkan Çakıcı’dan Boyabat’a TOKİ Müjdesi
Başbakan Yardımcılarını, Bakanları, İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy ile Daire Başkanları ve Genel Müdürleri ziyaret eden heyet ilk müjdeyi verdi.

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile yapılan görüşmeler sonrasında İlçede yer alan Üniversite yanında bulunan alana 2+ 1 ve 3+1 konutların yapılacağı bildirildi. 

Belediye Başkanı Şefik Çakıcı yaptığı açıklama da " Öncelikle bizlere desteklerini esirgemeyen İçişleri Komisyon Başkanımızı Mehmet Ersoy’a teşekkür ediyorum. İlçemizde alt ve orta gelir grubuna yönelik olarak toplu konut hamlesi başlattık. İlçemizde inşa edilmesi planlanan konutların içeriğinin ve dış görünümünün Boyabat’ımıza ve Osmanlı Mimarisine uygun TOKİ evleri yapılacak. Yapılacak Konutların  ise 2+1 ve 3+1 olarak yapılması planlanıyor. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Editör: Vitrin Haber