‘Önce insan’ ilkesiyle hareket eden Boyabat Belediyesinin, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürmeye devam ettiğini belirten Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, müze ziyaretlerinden ulaşıma, teleferikten otoparka, mesire alanı girişlerinden bisiklet kiralamaya kadar birçok alanda hizmet vermesi planlanan “Boyabat kart” çok yakında hizmete sunulacağını söyledi. 

Çakıcı; “Vatandaşlarımızın gündelik hayatlarını kolaylaştırmak için çeşitli projeler üreten Boyabat Belediyesi, Boyabat Kart projesini hayata geçiriyor. 2019 yılı seçim beyannamemizde ne vaat ettik isek hepsini bir bir faaliyete geçirmek için çalışma başlattık. Boyabat Kart'ta bunlardan biri yakında hizmete girecek. 
Tüm projelerimiz şehri yaşatmak için. Buradan hareketle şehre aidiyet duymak kendimizi ifade edecek unsurlar bulmak önemlidir. Bu yüzden yeni dönemde “Boyabat Kart” çalışmamızı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Bu kart ile müze ziyaretlerinden ulaşıma, teleferikten otoparka, mesire alanı girişlerinden bisiklet kiralamaya kadar birçok alanda hizmet vermeyi planlamaktayız” dedi. 

Editör: Vitrin Haber