Boyabat Belediyesi ilçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde yenileme çalışmaları başlattı.

Boyabat Belediyesi, ilçe merkezinde 8 ayrı mahallede 34 parkta onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. 
Boyabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehir genelinde bulunan mevcut parklarda başlattığı yenileme çalışmalarına Yenimahalle giriş parkları ile devam ediyor.
Belediye Başkanı Şefik Çakıcı göreve geldiği 2014 yılında şehir genelinde ki park sayısının yetersiz olduğuna vurgu yaparak, “Her mahalleye bir park” vaadinde bulunmuştu.
Başkan Çakıcı, “İlçede 30’a yakın park bulunduğunu, bu parkların bazılarının yenilenerek yeniden hizmetine sunulduğunu, yeni yapılacak parklarla birlikte bu sayının 50 lere çıkacağını belirtti. Başkan Çakıcı, belediye çalışmalarının şehrin dört bir noktasında devam ettiğini ve imkanlar doğrultusunda da devam edeceğinin altını çizdi.
Boyabat Belediyesi tarafından Yenimahalle’de giriş parklarında yenileme çalışması başlattıklarını belirten Çakıcı, “Seçim öncesi vermiş olduğumuz sözler var. Elimizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirerek hem sözlerimizi yerine getirmeye hem de şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Yenimahalle’de bulunan giriş parklarında yenileme çalışması başlattık. 

Yenimahalle, Boyabat’ın giriş kapısı konumundadır. Boyabat’a gelen misafirlerimizin şehir hakkındaki ilk izlenimleri bu giriş kapılarında oluşmaktadır. Boyabat; tarih, turizm ve kültür şehridir. Bu nedenle şehrin giriş kapılarını güzelleştirelim ve Yenimahalle’ye ismine yakışır yeni bir park yapalım istedik” dedi.

Editör: Vitrin Haber