2019-2020 Eğitim Öğretim yılının yarıyıl tatili yaklaşmasıyla birlikte öğrencileri karne heyecanı sararken, Belediye Başkanı Cevat Şensoy da sahnelettiği tiyatro gösterimiyle çocuklara karne hediyesi vermiş oldu.

Belediye Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen çocuk tiyatrosu iki seans olarak sahnelenirken, ilkokul öğrencilerine hitap eden oyunda öğrenciler gönüllerince eğlendiler. Bir saatlik gösterimde çocuklarla birlikte sihirbazlık gösterileri ve dans etkinlikleri yapılırken devamında ise “Renkli Dünyalar” adlı tiyatro oyunu sergilendi.

Önceki yıllarda Genel Sanat Yönetmenliğini Yeşilçam filmlerinden “Vuracam Kırbacı” tiplemesiyle hafızalarımıza kazınan merhum Şişko Nuri(Sıtkı Sezgin)’nin yapmış olduğu gösterim çocuklar tarafından ilgiyle takip edilirken, sanatçılar verdikleri öğütlerle de öğrencilere ışık oldular.

Çocukların doyasıya eğlendiği gösterimle alakalı görüşlerini belirten Belediye Başkanı Cevat Şensoy “Sanat, 7’den 77’ye her kesime hitap eden özel bir daldır. Gerze’de en küçüğünden en büyüğüne kadar saat aşığı bir ilçe. Bu doğrultuda da çocuklarımıza yarıyıl sürprizi yaparak güzel bir gösterimi ilçemize getirdik. Miniklerimizin doyasıya eğlendiğini görmek bizlere umut veriyor. Bu vesileyle de en başta Öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimize 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı ilk yarısının hayırlara vesile olmasını temenni eder, iyi tatiller dilerim” dedi.



 

Editör: Vitrin Haber