Geçtiğimiz Ağustos ayında yaşanan selden büyük oranda etkilenen Ayancık’ta bakım onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Ayancık Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde kaldırım onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Ekipler son olarak sel nedeniyle zarar gören ilçe hastanesi karşısında bulunan kaldırımların bakım ve onarımını gerçekleştirdi. 

Ayrıca, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgelerde beton yol çalışmaları da gerçekleştiren belediye ekiplerinin Cevizli Mahallesinde devam eden çalışmalarını yerinde inceleyene Ayancık Belediye Başkan Vekili Cihan Özkaya, belediye olarak mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Özkaya; “İlçemizde yaşanan sel felaketi sonrasında yaralarımızı sarmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda belediye ekiplerimiz ilçemiz genelinde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şehir genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Yol ve kaldırımlarda rutin bakım onarım çalışmalarını sürdüren ekipler, kaldırım yenileme çalışmalarını da aksatmadan devam ettiriyor.  Yine sel nedeniyle zarar gören kaldırımlardaki korkulukların bakım, onarım çalışmaları devam ediyor.
Bunun yanında Belediyemiz İtfaiye Amirliği Ekipleri tarafından ilçe merkezi ve sokaklarında yol yıkama çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlarımızın sağlığı ve temiz bir çevre için caddelerimizi tazyikli su ile yıkayarak toz ve kirden arındırıyoruz. Yıkama çalışmalarımız ekiplerimizce devam edecektir. Ayancık Belediyesi olarak bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da titizlikle çalışmalarımıza devam ederek vatandaşlarımızın daha yaşanılabilir bir Ayancık’ta hayatlarını sürdürebilmelerini sağlamaya çalışacağız” dedi. 

Editör: Vitrin Haber