Yıllardır ''savaş''lar la ve ''işgal''lerle dünyayı sömüren ''hırsız'' ülkeler içerisindeki en büyük haydut devletlerden biri olan abd hırsızlık ve soygun taktiklerine yeni bir boyut kazandırdı. 

Ülkesinde çıkarttığı bir kanunla, bundan böyle diğer ülkeler hakkında yargılama yapmak üzere yeni mahkemeler icat etti. yani hırsızlık ve soygun için işlerini kendilerince çok daha kolay hale getirdi. resmen biz dünyanın hakimiyiz güç bizde o halde istediğimizi yaparız.

Şimdi yapacakları iş soyacakları ülkeleri çeşitli bahanelerle yargılamak ve istedikleri kararı çıkartıp tazminat adı altında paralarına el koymak. tam şeytan aleyhileneye yakışan bir fikir.  yargılayacakları ilk ülkede saudiarabistan olacak. nedeni ise onbir eylülde, ikiz kulelere saldıranlardan ikisinin saudi vatandaşı olması, bunu bahane ederek  ceza kesecek ve bankadaki paralarına el koyacak. hırsızlıkta gelinen son nokta. halbuki onbir eylül hadisesi vuku bulduğunda abd o kadar acemice hareket ettiki baştan beri bu saldırıya inanmadım bu bana tamamen pentagonda cia tarafından planlanmış bir tezgahın parçalarından olduğu izlenimi verdi.

Düşünün bir kere saldırıyı yaptığı söylenen şahışlar sözde üç ay uçuş eğitimi almışlar. ulan üç ayda kuş yavrusu bile uçmayı zar zor öğreniyor kimi kandırıyorsunuz?  üç ay eğitim alacaksınız planör bile uçuramazken birden bire koskoca boingleri uçuracaksınız buda yetmezmiş gibi bu uçakları deveyi iğne deliğinden geçirmek kadar imkansız olan bir şekilde uçakları ikiz kulelere saplayacaksınız hadi ordan bu duruma kargalar bile bir taraflarıyla güler bana hiçte inandırıcı gelmedi ha birde olayın diğer bir boyutu olayın vuku bulduğu saatlerde televizyon ekranlarında  saldırıyı yaptığı söylenen kişilerin kimlik ve pasaportlarının gösterilmesi yani o korkunç yangında insanların kemiklerinin bile toz olduğu enkazdan nasıl o pasaport ve kimliklerin çıktığı hiç inandırıcı değil  birileri inanabilir lakin ben asla inanmadım, çünki bir çok soru işareti var açıklanması gereken.

Tabi bunlar abd için hiç önemli değil bir şeyi ispat etmesi gerekmiyor ıraka nükler ve kimyasal silahlar var diye girmedilermi? sonrası ne? koskoca kaos, ölen milyonlarca insan ve çalınan ırakın zenginliği.  yani abd diyorki dediğim dedik çaldığım düdük işinize gelirse.

Bizde bir tabir bir deyiş vardır çayın taşıyla çayın kuşunu vurmak diye abd nin yaptığıda aynen bu hem soyacağı ülke insanını birbirine düşman ediyor onlar birbirini yerken ülkenin zenginliklerini ülkesine taşıyor ne güzel değilmi ballı baba tatlısı. 

Peki halen akıllanmayanlara ne demeli abd saudiarabistan için bir kaç deneme yaptı yemende husileri kışkırttı olmadı müminler haç vazifelerini yerine getirirken, sözde vinç kazası ve akabinde  ufak bir müdahale ile insanların güzergahında yapılan bir operasyonla hacıların birbirini ezmeleri neticesinde iranla karşı karşıya getirmeye çalışması, buda tutmadı abd tüm müslümanların tepkisini alacağı ve büyük bir cihat başlamasından korktuğu için, işin kolayını seçti ve şimdi abd bankalarında bulunan saudiarabistana ait sekizyüzelli milyar doları iç etmenin peşinde, ne güzel değilmi? kendi kendine ülkeleri terörist destekçisi ilan et kendin yargıla kendin hüküm koy ve hoooppppp lüüppppp indir parayı, hırsızlıkta gelinen son nokta. bakalım göreceğiz bundan sonra neler olacak.

Bence bu haydut ülkede parası olan tüm ülkeler paralarını almalı yoksa abd bu uygulamadan bir netice alırsa işine gelmeyen tüm ülkeler için bu soygun düzenini devam ettirebilir. lakin  aklın yolu bir abd kendi sonunu hazırlıyor vesselam...