Tüm Sinoplu İş Adamları Yardımlaşma Derneği (TÜSİYAD) Genel Başkanı Mustafa Özalp, önceki gün Ayancık ilçesinde 1 kişinin boğularak hayatını kaybetmesi ardından yaptığı açıklamada, bölgedeki boğulma vakalarının sebeninin hatalı yapılan dalgakıran olduğunu söyledi. Özalp, konuyla ilgili yetkililerin acilen harekete geçmesini istedi. 

HATALI DALGAKIRAN CAN ALIYOR
Mustafa Özalp açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Ayancık Kuğuyalısı Mevkisinde bulunan hatalı dalgakıran projesi ne yazık ki can alıyor. Yetkililerin daha öncede uyarıldığı fakat her hangi bir düzeltmenin yapılmadığı Ayancık Kuğuyalısı mevkisinde bulunan dalgakıran civarında geçtiğimiz günlerde bir kişi boğularak hayatını kaybetti. Pek çok kişi de hemen hemen her gün boğulma tehlikesi yaşıyor. 

BİR AN ÖNCE HAREKETE GEÇİLMESİ GEREKİYOR
Bu konuda yetkililer tarafından dalgakıranın ivedilikle incelenmesini, gerekli düzeltmelerin biran önce yapılmasını istiyoruz. İnsan hayatını tehlikeye atan bir projenin olduğu gibi kalması kabul edilemez. 

TÜSİYAD OLARAK BİZLERDE KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Bu vesile ile boğularak yaşamını yitiren vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Boğulmaktan son anda kurtulan ve şuan yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren gencimize de acil şifalar diliyoruz."

 

Editör: Vitrin Haber