Kemal Albayrak başkanlığında oluşturulan Türk Kızılayı Sinop Şubesi yeni yönetimi görevi genel merkez yöneticilerinden teslim aldı.

Kızılay'ın yeni taşındığı Buzhane mevkisindeki binasında gerçekleştirilen devir teslimde konuşan Kızılay Sinop Şube yeni Başkanı Kemal Albayrak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Sinop'ta ekip olarak güzel hizmetler yapacaklarına inandığını belirten Albayrak: "Bugün Kızılayımızı devralıyoruz. İnşallah bundan sonraki çalışmalarımızı hep birlikte halkımızla, üyelerimizle birlikte devam ettireceğiz. Güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Dolayısıyla bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı daha üstlere taşımak için hep birlikte, gönül birliğiyle gayret göstereceğiz. Yeni yönetimimiz genel merkezimizce oluşturuldu. Bugün görevimizi devraldı. Yeni yılda, yeni yönetimle, yeni hizmet binamızda çalışmalarımıza start veriyoruz" diye konuştu.

Kemal Albayrak görevlendirme yazısını Kızılay Genel Merkez Müfettişi Celil Özdoğru'dan teslim aldı.

Kemal Albayrak başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde şu isimler yer alıyor: Murat Özmen (Başkan Yardımcısı), Avukat Bülent Okutan, Mimar Pelin Özdoğru, Yaman Güney ve Ümit Durmaz.

Editör: Vitrin Haber