Sinop'un yerel dinamikleri ile bir araya gelen Güç Birliği Derneği, 23 Nisan günü Barış FM, NapisinTV ve Telvin Sanat Akademisi ile birlikte, ilk defa gerçekleşecek farklı bir şenlik formatıyla tüm dünya çocuklarını bir araya getirip bu güzel bayramı hep birlikte evde kutlamaya hazırlanıyor.

23 Nisan Perşembe günü öğle saatlerinde başlayacak şenlikte önce Barış FM radyo kanalından ve ardından NapisinTV YouTube kanalından sürecek canlı bağlantılarla çeşitli sohbetler edilecek ve yarışmalarla sürpriz hediyeler dağıtılacak. 

Saat 12.00’da Barış FM’de başlayacak etkinlik, saat 16.00’da YouTube üzerindeki yerel kanal NapisinTV’de canlı bağlantılar ve Telvin Sanat Akademisinin gösterisiyle 19.00’a kadar sürecek.
Güç Birliği Derneği bu yılki şenlik programına tüm şehri kapsayan bir etkinlik de ekledi. 

Gönüllüler aracılığıyla ay yıldızlı balonları tüm şehirde özellikle çocuklara ulaştırmayı hedefleyen ve balon dağıtımına başlayan dernek, 23 Nisan sabahı herkesin bu balonları balkonlarına asmasını istiyor. Böylece havadan yapılacak çekimlerle Sinopumuzun kırmızı beyaz görüntüsü eşliğinde bu yıl 23 Nisan’da hem baharı hem bayramı tüm kent birlikte karşılayacak. Sinoplu çocuklar, Çocuk Bayramı'nı tüm dünya çocukları ile birlikte evde kutlayacak. 

Sinop Belediyesi ve şehirdeki tüm gönüllülerin katkılarıyla bu yıl ilk kez internet ortamında düzenlenecek çocuk şenliğine büyük katılım bekleniyor. 

Editör: Vitrin Haber