Yapılan toplantıda konuşan Türkeli Kaymakamı Salih Kalkan, geçtiğimiz yıl yapılan çalışmaları anlattı. Kalkan gelecek yıl için yaptığı konuşmada, "Herkes kendi kurumu için plan içinde olsun. Örnek olarak mesela Emniyet Müdürlüğü hırsızlık, aile içi şiddet, trafik cezaları bu tür olaylar ile ilgili en aza indirilmesi amacıyla çalışmalar başlatarak vatandaşları bilgilendirmek amacıyla afiş veya broşürler dağıtabilir, halkın katılımıyla konferanslar düzenlenebilir" dedi.

Kaymakam Kalkan ayrıca mesai takibinin de özenle yapılacağını söyledi. Kalkan, "Hiçbir zaman mesai gecikmelerine taviz vermeyeceğim. Mesailer belirli günlerde bildirilmesini isteyeceğim. Bu problemi de böylelikle aşacağız" dedi.

Tüm kurumlarda güvenlik kamerasının sağlanması için çalışmalar yürüteceğini dile getiren Kaymakam Kalkan, tüm kurumlara güvenlik kameralarının olup olmadığını sordu. Bazı kurumların güvenlik kameralarının arızalı olduğunu öğrenen Kaymakam Kalkan bir an önce tamirinin yapılması için çalışmaların başlatılacağını ifade etti.

Daire amirleri, Türkeli Kaymakamı Salih Kalkan'a kurumlarında yaşadıkları sorunları anlattı. 2013 yılında yapılacak olan çalışmalar hakkında konuşulup, istişare yapılmasının ardından toplantı sona erdi.

Editör: Vitrin Haber