Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda, Genç Girişimciler Kurulu Koordinasyonunda düzenlenen Teknoloji Girişimcilik ve Fikri Mülkiyet konulu Yerel Değerlerimizi Nasıl Ulusal ve Uluslararası Markalara Dönüştürebiliriz temalı girişimcilik konferansı, 1 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşti.

Konferansta marka olmak ve kurumsal iletişim hakkında; Anadolu Üniversitesi’nden Prof. Dr. Aydın Ziya Özgür marka oluşturmanın aşamaları hakkında bilgi verdi. Girişimcilikte Teknoloji Kullanımını ve tekno girişimcilik konuları hakkında bilgileri ise Dr. Öğr. Üyesi İlker Kayabaş anlattı son olarak da Girişimcilik ve Fikri Mülkiyet Hukuku  başlıklı sunumu ile marka Vekili de olan Av. Dr. Barış Günaydın girişimcilere fikri mülkiyet konularında ayrıntılı bilgiler vererek özellikle bu alanda tavsiyelerde bulundu. 
Konferansa Sinop’ta ticaret yapan firma temsilcileri, il müdürleri, oda başkanları, STK ve dernek başkanları ve girişimciler yoğun ilgi gösterirken etkinliğin sonrasında konferanstan çok faydalandıklarını ve çok verimli geçtiğini dile getirdiler.

Editör: Vitrin Haber