Urfa Yörem Baklavalarının 232’inci Şubesi Sinop’ta düzenlenen törenle hizmete girdi. Kaleyazısı Mahallesi Kapanyeri Sokak No:1/A’da faaliyetine başlayan Urfa Yörem Baklavaları Sinop Şubesinde birbirinden lezzetli tatlı çeşitleri Sinopluların beğenisine sunuldu.

Urfa Yörem Baklavaları Sinop Şubesi kurdele kesimi ile hizmete açıldı. Açılışa katılanlara içecek ve tatlı ikramında bulunuldu.

ÜRÜNLERİMİZE ÇOK GÜVENİYORUZ

Açılış sonrası açıklamada bulunan İşletme Sahibi Şahin Bolat, Sinoplulara sundukları ürünlerine güvendiklerini söyledi. Bolat; “Ürünlerimize gerçekten çok güveniyoruz. İşe girmeden önce araştırmamı yaptım. Sinop’ta da böyle bir eksikliğin olduğunu gördüm. Sinop halkının da tatlıya ihtiyacı olduğunu hissesince Urfa Yörem Baklavaları Şubemi Sinop’ta açmaya karar verdim. Sinop halkını da çok sevdik, keşke daha önceden gelseymişiz. Tatlı çeşidimiz olarak 17-18 tatlı çeşidimiz mevcut” dedi.

ŞEKER HASTALARINA ÖZEL TATLI

Özellikle şeker hastaları için sadece şeker pancarından üretilmiş tatlılarının mevcut olduğunu belirten Bolat; “Tatlı çeşitlerimiz ise billuriye, bol cevizli baklava, bol fıstıklı normal baklava, bol fıstıklı tereyağlı baklava, cevizli burma, cevizli Diyarbakır burma kadayıf, cevizli midye, cevizli şöbiyet, Diyarbakır cevizli gül kadayıf, fıstıklı Diyarbakır burma kadayıf, fıstıklı şöbiyet, fıstıklı tereyağlı midye, paşa tatlısı, saray sarma, tereyağlı bol fıstıklı havuç, tereyağlı ezme fıstıklı kuru baklava, tereyağlı ezme fıstıklı muska. Hafta sonları dahil olmak üzere yedi gün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vereceğiz” diye konuştu.

Bu bir 'Advertorial'dir.

Editör: Vitrin Haber