Sinoplu Milli Görüşçüler Organizasyonu (SİMGO) tarafından gerçekleştirilen kampanya kapsamında bağışçıların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için verdikleri yardımlar İstanbul’un en ücra köşelerine kadar götürülüp teslim edildi.

Koronavirüs salgının yayılmaya başladığı ilk günlerde sosyal medya hesaplarından yaptıkları çağrıyla dikkatleri üzerine çeken Sinoplu Milli Görüşçüler Organizasyonu (SİMGO) Adil Düzen Derneği Ramazan ayında da  önemli bir faaliyete imza attı. SİMGO İstanbul’da yaşayan Sinopluları unutmadı.

İhtiyaç sahiplerine kumanya dağıtımı yapan SİMGO üyeleri büyük ilgiyle karşılandı SİMGO logolu kumanya paketleri ihtiyaç sahiplerine dağıtılırken, hastalar ve koronavirüs nedeniyle maddi imkansızlık yaşayanlarda unutulmadı. SİMGO’ya gönül vermiş üye ve gönüldaşlar da bu zor günlerde ziyaret edilerek ihtiyaçları giderildi. Bağışçıların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için verdikleri yardımlar İstanbul’un en ücra köşelerine kadar götürülüp teslim edildi.

KUMANYA VE NAKDİ YARDIM YAPILDI
Konuya ilişkin açıklama yapan SİMGO GENEL BAŞKANI Başkanı Gökçen Göksal İstanbul genelinde yüze yakın koli dağıtımında bulunduklarını belirterek ”Bölge Başkanımız Sayın Yakup İnce, teşkilatlanma başkanımız Sayın Erdoğan Uslu’nun organize ettiği dağıtım faaliyetleri eksiksiz yerine getirildi. Sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde arkadaşlarımız geceli gündüzlü çalışarak insanların yaralarına derman olmaya çalıştılar, toplanan yardımları ilçe başkanlarımızın nezaretinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar. Sadece kumanya değil koronavirüs nedeniyle zor durumda olan üye ve gönüldaşlarımıza ve aynı zamanda hastalarımıza, kumanyanın yanı sıra nakdi yardımda yapıldı. İnşallah seneye daha çok kumanya dağıtımı yaparız, daha çok insanımıza yardımda bulunuruz” diye konuştu.

YAŞLILARIMIZIN İHTİYAÇLARINI KARŞILADIK
Koronavirüsün yayılmaya başladığı ilk günler sosyal medya hesaplarından yaptıkları çağrıyı da hatırlatan Göksal ”Özellikle yaşlılarımız ve ekonomik sıkıntı yaşayan üye ve gönüldaşlarımız için sosyal medya hesaplarımızdan bir duyuru yaparak ihtiyaç haline ilçe başkanlarımıza ulaşmalarını istedik. İrtibat numaralarımızı yayınlayarak 24 saat hizmetlerinde olduklarını yineledik. Bir çoğunu telefonla arayarak hal hatır sorduk. Yaşlılarımızın market alışverişlerini ve temel ihtiyaçlarını da gidermek için arkadaşlarımız büyük efor sarf etti. Bunlar bizim için gurur vesikadır.” dedi.

Editör: Vitrin Haber