Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, beraberindeki cemiyet yönetimi ile birlikte, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’yı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde, 2-5 Mayıs tarihleri arasında Sinop’ta gerçekleştirilen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 18. Başkanlar Kurulu Toplantısı'na katkılarından dolayı Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya plaket veren Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, destekleri için teşekkür etti.

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Sinop 15 Eylül gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Sinop için büyük fayda sağlayan organizasyona desteklerinden dolayı Başkan Çakıcı’ya teşekkür etti.

Demirel; “2-5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 18. Başkanlar Kurulu Toplantısı kapsamında Sinop’a gelen misafirlerimizi ilimizden gerçekten mutlu bir şekilde uğurladık. Bu organizasyon sonrasında yayınlanan haber ve yazılara baktığımızda, organizasyonun Sinop’a çok büyük fayda sağladığını görebiliyoruz. Bunu eminim bu yaz aylarında da göreceğiz. Bu büyük organizasyonu tek başımıza yapmamız elbette mümkün değildi. Düzenlenen organizasyonda Boyabat belediyesi de bizlerin yanındaydı. Bu anlamda Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti olarak organizasyonumuza verdiğiniz desteklerden ötürü sizlere çok teşekkür etmek istiyoruz. Bugünün anısına sizin için hazırladığımız plaketi de takdim etmek istiyorum” dedi. 

Boyabat Belediye Başkanı olarak Sinop aşığı bir insan olduğunu belirten Başkan Şefik Çakıcı, Sinop’a fayda sağlayacak her türlü organizasyonun içerisinde yer almaktan büyük mutluluk duyacaklarını ifade etti. Çakıcı; “Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız ve çok değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti yaptığı etkinliklerle Sinop’a değer katıyor. Son etkinliğinde de yine ülkemizin dört bir yanından yaklaşık 200 gazeteciyi Sinop’ta ağırladı ve o gazetecilerin kalemlerinden Sinop, tüm Türkiye’ye tanıtıldı. Ben Boyabat Belediye Başkanı olarak ve Sinop’un da bir evladı olarak Sinop aşığı bir insan olduğumu söylemek istiyorum. Sinop’a fayda sağlayacak her organizasyonunda içinde yer almaktan büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum. Boyabat Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa her zaman yapmaya hazırız” diye konuştu.

Bu arada Karadeniz Gazeteciler Federasyonuna üye 18 ilin katılımıyla Eylül ayında Boyabat ilçesinde yapılacak olan ve 2 gün sürecek Başkanlar Kurulu Toplantısına Boyabat Belediyesi ev sahipliği yapacak.

Editör: Vitrin Haber