Sinop Ticaret Sanayi Odası sevgi, paylaşma ve bereket ayı olan Ramazan Ayında her yıl gelenekselleşen sosyal sorumluluk çerçevesinde gerçekleştirdiği gıda kolisi dağıtımı ve iftar organizasyonlarına bu yıl da kaldığı yerden devam etti. 

675 AİLEYE RAMAZAN GIDA KOLİSİ DAĞITILDI
Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının koordinesinde, ilimizde faaliyet gösteren yerel firmalardan alınan teklif neticesinde tedarik edilen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin maddi ve Sinop Yardımseverler Derneği, Sinop Güç Birliği Derneği gibi yerel sosyal yardım derneklerinin lojistik destekleriyle, Sinop il merkezi ve Sinop Ticaret ve Sanayi Odasının görev bölgesi içerisinde yer alan, Türkeli, Ayancık, Erfelek, Gerze ve Dikmen ilçelerinde yaşayan toplamda 675 ihtiyaç sahibi aileye Ramazan Gıda Kolisi dağıtımı gerçekleştirildi. 

RAMAZAN İFTAR YEMEĞİ ORGANİZASYONU DÜZENLENDİ
Sinop Ticaret Sanayi Odası Başkanlığı tarafından iftar organizasyonu düzenlendi. Yelken Klübünde gerçekleşen iftar organizasyonuna, Sinop Valisi Köksal Şakalar, Belediye Başkan Vekili Akın Kaya, Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Sinop Defterdarı Naci Günaydın, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Sami Şahin, İş Kurumu İl Müdürü Asaf Çalışır, TSO Yönetimi ve Meclis Üyeleri katıldı. 

İftar Organizasyonuna katılan misafirleri ile yakından ilgilenen Sinop TSO Başkanı Akbaş, İftar sonrası yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik ayı olan bu mübarek ayda düzenledikleri organizasyona katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Akbaş; “Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Kardeşlik duygularının en yoğun hissedildiği, birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıktığı Ramazan ayında gelenekselleştirdiğimiz iftar yemeğinde tekrar sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler kocaman bir aileyiz” dedi.

Editör: Vitrin Haber