Sinop Diyojen Rotary Kulübü tarafından verilen Aile ve Toplum Hizmetleri Ödülü'nün bu yılki sahipleri; Ağustos ayında hayatını kaybeden başarılı aile hekimlerinden merhum Dr. Engin Ünaldı ile Yoğun bakım uzmanı Dr. Uğur Akdoğan oldu. Ödüller Vira Otel'de pandemi nedeniyle sınırlı katılımlı bir törenle verildi. 

Sinop Diyojen Rotary Kulübü Dönem Başkanı Burçak Kolay, Covid salgınıyla gece gündüz demeden mücadele eden merhum Dr. Engin Ünaldı ile Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Uğur Akdoğan’ın bu yılki ödüllerin sahibi olduğunu söyledi. 

Kolay, "Ben yaptıkları bu özverili çalışmalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyor, merhum Dr. Ünaldı'yı rahmetle anıyor, ailesine sabırlar diliyorum. Dr. Uğur Akdoğan'a da sağlık ve başarılar temenni ediyorum.  
2430. Bölge Aile ve Toplum Hizmetleri Ödülleri Ana Komite Başkanı Ahmet Kavazak ise; “Komite olarak bu dönem aile ve toplum hizmetleri ödülünü Covidle savaşan sağlık çalışanları ve sağlık kurumlarına verilmesi yönünde bir karar aldı. 2430. bölgede bulunan çoğu kulübümüz bu yönde hareket etti. Ben Sinop Diyojen Rotary kulübü başta olmak üzere tüm kulüplerimize teşekkür ediyorum. Bu ödül yaşadığı topluma yararlı hizmetlerde bulunan ve katkı sağlayan kişilere verilen bir ödül. Bizim amacımız bu hizmette bulunanları onurlandırmak ve takdir etmek. Ben başta merhum Dr. Engin Ünaldı olmak üzere bu salgında hayatını kaybedenleri rahmet ve şükranla anıyor ailesine sabırlar diliyorum. Dr. Uğur Akdoğan'a da yaptığı özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Törende Aile ve Toplum Hizmetleri ödülünü merhum Dr. Engin Ünaldı’nın eşi Sezen Ünaldı ve kızları Işıl ile Seda Ünaldı’ya verildi.

 

Editör: Vitrin Haber