Eğitim-İş Sinop Şubesi genel kurul sonrası ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Şube Başkanı Celal Tuncay Şahbenderoğlu başkanlığında yapılan toplantıda görev dağılımı yapılarak işbölümü oluşturuldu. 

Buna göre Şube Sekreterliğine Sevgi Çetin Yardım, Mali Sekreterliğe Doğuş Akyıldız, Örgütlenme Sekreterliğine Oğuzhan Korkmaz, Eğitim Sekreterliğine Serdar Tutkun,  Özlük Hukuk ve TİS Sekreterliğine Havva Akkoyun Turan, Basın-Yayın ve Uluslararası İlişkiler Sekreterliğine Saygın Doğan getirildi.

Sendikanın sürekli artan üye sayısıyla büyüdüğünü dile getiren Başkan Şahbenderoğlu, Eğitim-İş'in sadece öğretmenlerin örgütlü sesi değil, memurlar, üniversite personellerinin de sendikanın bünyesinde olduğunu söyledi. 

Şahbenderoğlu, Eğitim-İş'in emek, demokrasi, özgürlük ve ülkeye sahip çıkma mücadelesinin hep içinde, hep önünde olduğunu kaydetti. 

Şahbenderoğlu: "Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerine bağlı kalarak, çağdaş, bilimsel, parasız, ulusal ve laik eğitim mücadelesiyle Atatürk'ün ilke ve devrimleri ışığında onun gösterdiği hedefe ulaşmak için mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

 

Editör: Vitrin Haber