Her daim coşku ile kutlanan 23 Nisan, geçen yıl koronavirüs salgını nedeni ile sadece evlerin balkonlarından ve camlarından kutlanmıştı. Bu yıl ise anaokullarının yüz yüze eğitime devam ediyor olması sebebiyle 15 Eylül Anaokulunda hijyen koşulları sağlanarak ve gerekli tedbirler kapsamında yine aynı coşku ile kutlandı.

Program, çocukların Milli ve Manevi duygularını ön plana çıkaracak gösteriler, Anadolu Masalları kapsamında masal anlatımı, Müzik Öğretmenlerinin mini çocuk konseri ve "Hacivat ve Karagöz" gölge oyunu ile renklendirilerek çocukların bu özel günü daha anlamlı hale getirildi.

15 Eylül Anaokulu Müdürü Yusuf Hazkılıç yaptığı açıklamada; "M. Kemal ATATÜRK’ ün 23 Nisan 1920’ de açmış olduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ nin ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101. Yıl dönümünü okul olarak coşkuyla kutladık. Yaşadığımız salgın sürecinde çocuklarımızı olumlu yönde motive edebilmek ve çocuklarımızı bu özel günlerinde mutlu edebilmek amacıyla öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu program ile 23 Nisanı büyük bir heyecan ile kutladık. Çocuklarımızın bundan sonrasında da daha sağlıklı bayramlar görmesini umut ediyor ve tüm çocuklarımızın bu özel gününü kutluyorum" dedi. 

Editör: Vitrin Haber