Türkiye'nin 21 ilinde çıkan orman yangınlarına acil müdahale için ülkenin dört bir yanından gelen yardım seferberliğine bir destek de SİNDEF’ten geldi. SİNDEF Gençlik Kolları Üyeleri ülke genelinde meydana gelen yangın felaketinden etkilenen vatandaşlara 1 tır içme suyu gönderdi.

SİNDEF gençliğinin her zaman ülkesinin ve milletinin yanında olduğunu belirten SİNDEF Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kocataş, düzenledikleri kampanyada kendilerine destek olan herkese teşekkür etti. Kocataş; “Elazığ ve İzmir deprem bölgeleri yardım organizasyonu sonrasında şimdide SİNDEF Gençliği 1 tır içme suyunu yangın bölgesine gönderdi. Yardım kampanyamıza gösterdiği hassasiyet ve katkılar için Genel Başkanımız Hasan Dalkıran’a, Meclis Başkanımıza, SİNDEF Yönetiminize, Dernek Başkanlarımıza ve değerli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Allah, yapmış olduğumuz hayrı kabul etsin” dedi. 

GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ
SİNDEF’li gençlerin her zaman olduğu gibi bu zor dönemde büyük bir duyarlılık örneği sergilediğini belirten SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran, her zaman SİNDEF’li gençlerle gurur duyduklarını söyledi. Dalkıran; “Gençlik Kolları Başkanımız Fatih Kocataş ve ekibine, yangın bölgesine gönderdiği 1 Tır içme suyu için teşekkür ederim. Federasyonumuzun gençleri Elazığ ve İzmir'de yaşanan depremler sonrası Ülkemizde çıkan yangınlara da kayıtsız kalmadı. Ülkemizin ve milletimizin yanında olan Gençlik Kollarımızın her zaman olduğu gibi yanlarında durmaya devam edeceğiz. Bir kez daha bizi gururlandıran "Ne güzel bir gençlik yetiştiriyoruz" dememize sebep olan kıymetli kardeşlerime, sağ duygularından ve üstün çalışmalarından dolayı bir kez daha teşekkür ederim” diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber