SİAD tarafından dört yıl önce “Doyduğumuz Topraklardan Doğduğumuz Topraklara” sloganı ile 1000 Hanede 1000 Ramazan hedefi ile başlanan sosyal sorumluluk projesi ile Sinop ve ilçelerinde 1150 haneye Ramazan kumanyası gönderildi. 

Rafet Orhan döneminde başlayan ve SİAD Başkanı Mukadder Yıldırım ve yönetim kurulu ile bu yılda devam ettirilen projede Ramazan kolileri köyünden ilçesine, şehrinden mahallesine Sinop'un dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine Sinop Kızılay Şubesi aracılığı ile ulaştırılıyor. 
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan SİAD Başkanı Mukadder Yıldırım, zor bir sürecin yaşandığı bu günlerde elini taşın altına koyarak bu projeye destek veren başta yönetim kurulu olmak üzere tüm SİAD ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Projede yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Sinop Kızılay Şube Başkanı Kemal Albayrak ve Sinop Kızılay Şubesi çalışanlarına teşekkür eden Başkan Yıldırım, "Biz Sinopluyuz ve memleketimizi seviyoruz. Elimizden geldiğince hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum" diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber