Sinop PTT Başmüdürlüğü, Ramazan bayramında, vatandaşların içerisinde  postaya verilen Yurtiçi Kargo ve APS/Kurye gönderilerine yüzde 10 indirim uygulayacak. Ayrıca birbirinden güzel tebrik kartları PTT girişlerinde ücretsiz olarak dağıtılacak.

Kampanya hakkında bilgi veren Sinop PTT Başmüdürü Bekir Gökmen, başlatılan kampanya ile unutulmaya yüz tutmuş bir alışkanlığın yeniden canlandırılmaya çalışıldığını söyledi. Gökmen; “Vatandaşlarımızın, PTT’nin verdiği hizmetlerden daha fazla haberdar olmaları için Ramazan Bayramında da eski bir alışkanlığımız olan tebrik kartı göndereceklere, ‘’Tebrik Kutlamaları’’ için Ramazan Bayramına özel farklı görsellerden oluşan tebrik kartları PTT merkezimiz gişelerinden müşterilerimize ücretsiz olarak verilecek. Böylelikle tebrik kartı atma alışkanlığını eskiden olduğu gibi geliştirilmeyi düşünmekteyiz” dedi.

Başmüdür Bekir Gökmen, ‘’Tüm Özel Günlerde’’ olduğu gibi 28 Temmuz 2014 Ramazan Bayramından önceki 5 gün içerisinde postaya verilen Yurtiçi Kargo ve APS/Kurye gönderilerine yüzde 10 Ramazan Bayramı indirimi uygulanacak” diye konuştu.

 

Editör: Vitrin Haber