Üçüncüoğlu, merkez köylere yapılan köprülü geçişlerle köyde ve mahallelerde bulunan vatandaşların yolun kısalmasıyla rahatlatıldığını söyledi. Üçüncüoğlu, Oğuzeli köyü ile Kuşça (Kutca) mahallesini Boyabat yeni yoluna bağlayan yolun yapılan köprüyle kısaldığını kaydetti.   

Daha önce 10 kilometre yol kat edilerek ana yola gidilebildiğine işaret eden Üçüncüoğlu, "Şimdi ise ana yola gidiş 1,5 kilometreye kadar düştü. Köy muhtarı bize geldiğinde, 'Köyümüze gerekirse asfalt yapmayın ama ana yol mesafesini kısaltan köprülü geçiş yapın' dedi. Biz de merkeze bağlı bu iki köyümüzde köprülü geçiş çalışmalarımızı tamamladık" dedi. 

Emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Yakup Üçüncüoğlu: "Köprünün bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum. Bu noktada İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Fatih Özçelik ve meclis üyelerimiz ile birlkte katkılarından dolayı, Birlik Başkanı Vali Yardımcısı Abdullah Şahin’e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl ve personeline, gayretleri ve emeklerinden dolayı Birlik Müdürü İlhami Tarak’a ve tüm emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber