Seyitbilal 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğreticileri, öğrencileri ile birlikte 1 hafta süren etkinlikte çalışan annelere çalıştıkları yerde, ev hanımı olan annelere evlerinde ziyaret etmek suretiyle sürpriz anneler günü düzenlediler.

Konu ile ilgili konuşan seyitbilal 4-6 yaş Kur’an Kursu yöneticisi şunları söyledi. “Çocuklarımıza hem annelerinin çalıştıkları yerleri göstermek hemde farklı bir etkinlik yapmak için çocuklarımızın çalışan annelerini çalıştıkları iş yerlerinde ,ev hanımı olan annleri de evlerinde ziyaret etmek suretiyle sürpriz anneler günü düzenledik. Bu etkinlik çerçevesinde Bu etkinliği öğreticiler ve öğrenciler olarak bizler düzenlerken çocuklarımızın babalarıda bizlere yardımcı oldular. Çocuklarımızın annelerini ziyarette anneler gününü kutladıktan sonra,  annelerine hayat boyu saklamaları için annelerinin temizlik yaparken silmekten bıktığı  bazen yakındığı el izlerini, anneleri kendilerini özlediğinde , büyüdüklerinde bakabilsinler bu günleri yad edip hiç unutmasınlar diye el izlerini çıkarttıkları çerçevelere , anneleri ile olan fotoğrafları çocuklarımız tarafından boyanarak hazırlanan çerçeveler içerisinde annelik tescil belgesi ile birlikte hediye ettiler. Hediyelerin akabinde anneleri için ezberledikleri anne şiirini okuyan, kendileri küçük yürekleri kocaman minikler annelerine gül takdim ettiler. 

Ziyaretlerde duygu anların yaşandığı gözlenirken anneler bu etkinlikten dolayı Seyit Bilal 4-6 Yaş Kuran Kursu öğreticilerine teşekkür ederken bu gibi etkinliklerin çocuklarının üzerinde olumlu etkilerinin olduğunu daha sosyalleştiklerini belirttiler.
Editör: Vitrin Haber