Geçtiğimiz günlerde Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde düzenlenen Gençlik Spor Bakanlığı (GSB) Spor Okulları açılış töreninde renkli görüntüler yaşandı.

Törene katılan ve kendisine hediye edilen oyuncağın daha küçük çocuklar için olduğuru fark eden ve 'Bana bebek oyuncağı denk geldi' diyerek gözyaşı döken minik Duru için Sinop İl Jandarma Komutanı Hakan Başakçı ve Polesie TR Oyuncak Fabrikası Yatırım Danışmanı Taner Dinçkurt minik sporcu için seferber oldu. Tören ardından jandarma misafirhanesinde konuk edilen Duru, oyuncak fabrikasına götürülerek kendisine istediği oyuncaklardan hediye edildi. 

Törene katılan bir görevli ise olayı şöyle anlattı: "2021 GSB Sinop spor okulları açılışında yaşanan çok güzel bir durumu sizlerle paylaşmak isteriz. Güzel ve yoğun bir katılımlı organizasyon bitiminde programa katılan çocuklarımıza oyuncak dağıtılırken Duru adında küçük sporcu kızımız kendisine verilen oyuncakta ufak bir sorun meydana gelmesi nedeniyle üzülerek duygusallaştı. İşte tam da bu esnada Sinop İl Jandarma Komutanı Hakan Başakçı hemen küçük kızın yanına gelerek gözyaşlarını silerek teselli etmeye başladı. Ardından Polesie TR Oyuncak Fabrikası Yatırım Danışmanı Taner Dinçkurt'da gelerek küçük kız ile bir süre daha konuştu. İşte esas durum bundan sonra başladı. Komutan Hakan Başakçı küçük kızımız Duru'ya ve abisini bizzat ordu evinde misafir ettikten sonra hep birlikte Polesie fabrikasına giderek Fabrika Yatırım Danışmanı Taner bey çocuklarla bir süre vakit geçirerek fabrikayı gezdirdi. Ardından çocuklara istedikleri oyuncakları hediye ederek istedikleri zaman tekrardan gelebileceklerini söyledi. Sonrasında komutanımız çocukları bizzat evlerine bırakarak inanılmaz bir mutluluk yaşattı. 

Bu davranışlarından dolayı sevgili komutanımız Hakan Başakçı ve Polesie TR Oyuncak Fabrikası Yatırım Danışmanı Taner Dinçkurt'u gönüllere hitap ettikleri için yürekten kutlarız".

Editör: Vitrin Haber