AK Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Dr. Nazım Maviş Sinop’un ikinci büyük ilçesi olan ve istikrarlı bir şekilde büyümeye ve gelişmeye devam eden Gerze ilçesindeki doğalgaz çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Maviş, 19 Mayıs Mahallesi ve Hamidiye Mahallesinin bir kısmında devam eden 2018 yılı doğalgaz çalışmalarının % 90 seviyelerinde tamamlandığını, herhangi bir mücbir sebep olmaması durumunda Kasım ayı içersinde Gençlik Caddesi ve 5-6 sokakta servis hatlarının yapılmasıyla 2018 programının tamamlanacağını belirtti. Maviş; Önünden doğalgaz hattı geçen tüm binaların 2018 ‘de doğalgaz alabilecek duruma geleceğini ifade etti. 2018 yılında yaklaşık 3 bin 500 abonenin doğalgaz almasına imkan sağlanacağını açıkladı.

Geçen yıl yaklaşık 1000 abonenin, bu yıl ise 3 bin 500 abonenin doğalgaz alabilmesine imkan sağlanarak 4 bin 500 hanenin doğalgaz almaya müsait hale geldiğini ifade eden Nazım Maviş, Gerze merkezde doğalgazın yaklaşık 10 bin aboneye ulaştırılması için gerekli çalışmaların önümüzdeki yılda da hızla devam edeceği müjdesini verdi.
Editör: Vitrin Haber