21’inci Liselerarası Müzik Yarışması’nda geri sayım başladı. Her yıl büyük bir heyecana sahne olan ve geleceğin yıldızlarını keşfedip, onları günümüzün yıldızlarıyla da bir araya getiren, yarışmaya bu yıl ilk kez Sinop İMKB Şehit Ertan Yılmaztürk Güzel Sanatlar Lisesi de katılıyor. On binlerce liselinin profesyonel alanda müzik yapmasını sağlayan yarışma, liselilere müzik dolu bir serüven yaşatmayı hedefliyor.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Sinop İMKB Şehit Ertan Yılmaztürk Güzel Sanatlar Lisesi’ni ziyaret ederek Lise Müdürü Bahattin Erdem,  Müzik Öğretmeni Hakan Yılmaz ve lise öğrencileri İmge Yağmur Tiryaki, Berkay Altınbilezik, Kadir Sarı, Kaan Çağrı Ateş, Yusuf Öztürk, Eren Kartaloğlu, Demiralp Tuğra Cengiz, Muhammet Can Eren’den oluşan orkestrayı ziyaret etti.

Yarışmaya sıkı bir çalışma programı ile hazırlanan genç sanatçılar Milletvekilleri Barış Karadeniz ile keyifli dakikalar paylaşarak büyük moral buldular. “Hayallerinizin peşinden koşun, gerçekleştirin ve asla vazgeçmeyin” diyerek gençlere destek veren Karadeniz, Sinoplulara da seslenerek, genç sanatçıların internette ve sosyal medyada yayınlanan videolarına oy vererek “en çok oyu alan okul” olmalarını sağlamalarını istedi. Barış Karadeniz, “Siz ilk elemesi yapılan yarışmaya katıldınız. Şimdi görev bizde. www.fizy.org internet sitesine girip, bütün Sinop sevdalıları sizin videonuza oy verecek. Ben de kendi sosyal medyam üzerinden paylaşımda bulunacağım. Genç kardeşlerimin başarılı sonuç elde edeceğine ve bizleri gururlandıracaklarına yürekten inanıyorum. Yarışmada başarılar diliyorum.” diye konuştu.

 
Editör: Vitrin Haber