Türkeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulu yapıldı.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Türkeli ilçesindeki Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu'na katıldı.

Kooperatif binasında gerçekleşen genel kurulun divan başkanlığına Apaydın getirildi. Burada konuşan Apaydın, "Biz bu genel kurullarda hep beraber hareket edeceğiz, genel kurulların heyecanını içimizde yaşayacağız ama taşkınlığa da neden olmayacak şekilde hareket edeceğiz. Önce divan oluşumunda ben ve değerli arkadaşlarıma bu görevi verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Yapılacak olan bu genel kurulumuzun Türkeli ilçemize, kooperatifimize ve siz değerli ortaklarına hayırlara vesile olması dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum." dedi.

Toplantıda gündem maddeleri görüşüldü. Yönetim kurulu faaliyet raporu, bilanço, gelir gider tablosu ve 2016 yılı tahmini bütçesi ile denetim kurulu raporu okundu.Genel kurula Sinop Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Gürsel Öz, çevre ilçelerdeki kefalet kooperatif başkanları, oda başkanları ve çok sayıda üye katıldı.

Kaynak: AA
Editör: Vitrin Haber