Eğitim-İş Sendikası Sinop Şubesi, Başkanı Celal Tuncay Şahbenderoğlu beraberindeki sendika üyeleri ile birlikte, 31 Mart seçimlerinde Sinop Belediye Başkanlığı görevine seçilen Barış Ayhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette konuşan Eğitim-İş Sendikası Sinop Şubesi, Başkanı Celal Tuncay Şahbenderoğlu, eğiti noktasında belediye ile sürekli işbirliği içerisinde olmalarının oldukça önemli olduğunu söyledi. 
Şahbenderoğlu; “Sinop Belediye Başkanımız Sayın Barış Ayhan'ı makamında ziyaret ederek tebrik ve başarı dileklerimizi Eğitim İş ve Birleşik Kamu İş Konfederasyonu temsilciliği olarak ilettik. Kendisine ve çalışanlarına ayrıca Birleşik Kamu İş'in yayınladığı Kamucu Tavır dergisinin yerel yönetimleri konu alan sayısını ve naçizane göz nuru hediyemizi takdim ettik. 
Sinop ve Sinoplu’nun sorunları üzerine yaptığımız söyleşi oldukça olumlu bir havada gerçekleşti. Temizlik ve toplumsal temizlik algısını geliştirmek konusunda özellikle eğitim kurumları ve öğrencilerimizle yapılması gereken belediyeyle ortaklaşa çalışmaların çok faydalı olacağı korusunda mutabık kaldık. Kendisinin bir Sinoplu olarak sorunlara ve çözüm yollarına hakim olduğunu gözlemlemek bizleri ayrıca mutlu etti. Kendisine tekrar başarılar diler vatana ve millete hayırlı işlere imza atmasını tüm içtenliğimizle dileriz” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Barış Ayhan, Sinop’ta eğitim adına yapılması gereken ne varsa Belediye olarak göreve hazır olduklarını ve bu anlamda eğitime destek veren her oluşumun içerisinde olmaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirterek, Eğitim-İş Sendikası Sinop Şubesi, Başkanı Celal Tuncay Şahbenderoğlu ve sendika üyesi eğitimcilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

 

Editör: Vitrin Haber