Ziyarette, 15 Eylül Anaokulu müdürü Yusuf Haskılıç tarafından karşılanan Sinop İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, okul ve öğrenciler hakkında bilgi aldı. 

İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren kaleme aldığı  “Düşünce “ ve “ Yeter ki Yalan Sevme“ şiir kitaplarını Okul Müdür Yusuf Haskılıç’a hediye etti.
Daha sonra 15 Eylül Anaokulunda eğitim gören öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet eden Dağdeviren, okulda öğrenim gören öğrencilerin günlük etkinliklerde öğrendikleri şiir ve şarkıları dinledi. 

Çocuklarla beraber olmanın dünyanın en güzel duygusu olduğunu ifade eden Dağdeviren "Önyargısız, dürüst, samimi, enerji doludur. Bizi bu güzel okula davet eden öğrenci ve okul müdürü Yusuf Haskılıç 'a teşekkür ediyorum" dedi.
15 Eylül Anaokulu Müdürü Yusuf Haskılıç ise kendilerine yapılan bu ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, “Sayın Emniyet Müdürümüzün zaman ayırarak bizi ziyaret etmesi ve yazdığı şiir kitaplarını hediye etmesi bizi ziyadesiyle mutlu etti” dedi. 
Ercan Dağdeviren’in ziyareti öğrenciler ile birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Editör: Vitrin Haber