Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, uzun süren hizmetlerinin ardından emekliye ayrılan personellerle vedalaştı. 
Çınkıl vedalaşma esnasında emekli olan mesai arkadaşlarına teşekkür belgesi takdim ederek helallik istedi.

Uzun yıllardır İl Özel İdaresinde görev yapan İşletme Müdürlüğü Şefi Tahsin Yazıcı, Atölye Ustaları Erol Erdoğan ve Hüseyin Bal, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeli Necati Cezayir ve İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Biga emekliye ayrıldılar.

Emekli olan personellere İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Demircan ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdür Vekili Emine Bilgili tarafından hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

Emekliliğe ayrılan çalışma arkadaşlarına kurum adına şükranlarını sunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, emeklilik hayatlarında aileleri ile birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu ömür geçirmelerini temenni etti.

Sinop İl Özel İdaresinin büyük bir aile olduğunu belirten Çınkıl, bu ailenin her ferdinin kendileri için değerli olduğunu ifade etti. Çınkıl; “Yıllarca Özel İdaremize hizmet eden, şehrimiz için mesai ve emek harcayan değerli çalışma arkadaşlarımıza şahsım ve kurumum adına şükranlarımı sunuyorum. Şimdi onlar emekliliğin tadını çıkaracaklar. Ama kapımız da gönlümüz de kendilerine sonuna kadar açık kalacak. Allah yollarını açık etsin” dedi. 
 

Editör: Vitrin Haber