Sinop'ta yayın hayatını sürdüren Bizimkaradeniz Gazetesi, dün düzenlenen programla 19 kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Gazete merkezinde düzenlenen programa; Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürü Burcu Gürsu Çelik ve eşi Salih Çelik, Vitrinhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin, Haber57 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Osman Aksu, Sinop Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürü İsmet Damaroğlu, Sinop'un duayen gazetecilerinden Mustafa Genç ile basın mensupları katıldı. 

Oldukça samimi bir havada gerçekleştirilen kutlama programında konuşan Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop Belediyesi ile kamuoyu arasında köprü vazifesi gören medya mensuplarına teşekkür etti. Basın mensuplarının çok kutsal bir görevi ifa ettiklerini dile getiren Baki Ergül, yapılan hizmetlerin objektif olarak halka sunulmasında emeği geçen tüm gazetecileri kutladı. Ergül Bizimkaradeniz Gazetesi'nin de daha nice yıllar Sinop'ta yayın hayatına devam etmesini diledi. 


Sinop Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürü Burcu Gürsu Çelik'te gazetenin tüm kadrolarında çalışanları kutladı. 

Daha sonra Gazete Yazı İşleri Müdürü Fatih Yılmaz ile Sayfa Editörü Salih Demiray ve Gazete Muhabiri Tuğba Yılmaz, tüm davetlilerle birlikte yıl dönümü pastasını kesti. 

Program çay sohbeti ve ikramlarla devam etti. 
 
Editör: Vitrin Haber