Sinop Balkan Halkları ve Mübadele Derneği 2. Olağan Genel Kurulu dernek binasında yapıldı.

Dernek Başkanı Kenan Aral derneğin kuruluşundan bu güne kadar yapılan faaliyetler hakkında dernek üyelerine ve katılımcılara bilgilendirdikten sonra gündemdeki konular görüşülerek daha sonra seçimlere geçildi. 
Tek liste halinde gerçekleştirilen genel kurulda, seçime katılan üyelerin tamamın oylarını alan Kenan Aral Başkanlığındaki Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:  Berrin Gürleyen, Recep Kaçar, Demircan Özyürük, Hülya Uslu, Sıtkı Tunçoğlu ve Osman Güleryüz. Denetleme Kurulu: Okan Erbul, Aysun Ün, Sevgi Aral. Disiplin Kurulu ise; Kenan Gönül, Hüseyin İnal ve Mehmet Yılmaz seçildiler.

DERNEĞİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ
Başkan Kenan Aral yapılan genel kurul sonrasında üyelere hitaben yaptığı teşekkür konuşmasında bu güne kadar eski yönetim kurulumuz ile çok güzel çalışmalar yaptık, herkesin emeklerine sağlık, bundan sonra da yeni seçilen arkadaşlarımız ve üyelerimiz ile tam bir birlik ve beraberlik içinde yapacağımız faaliyet ve etkinler ile en iyi şekilde Derneğimizin sesini duyuracaklarını ve temsil edeceklerine inanıyorum diye konuştu.  
    

 
Editör: Vitrin Haber