Merkezi Ankara'da bulunan Ankara Sinoplular Derneği (ASİLDER) ve Sinoplular Federasyonu (SİNOP-FED), her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine umut oldu.

Sinoplular Federasyonu ve ASİLDER Genel Başkanı Kenan Güllü, bu yıl Türkiye'nin dört bir yanında 600'ün üzerinde ihtiyaç sahibi Sinoplu aileye nakdi ve ayni yardım yapıldığını söyledi. 

Kenan Güllü: "ASİLDER Dayanışma Hareketi bütün hızıyla emanetlerinizi ASİLDER ve SİNOP-FED gençlik kolları başkanı Yusuf Menteş ve ekibi ihtiyaç sahiplerine ulaştırmada üzerine düşen görev ve sorumluluğunu sürdürmektedir. Daha önce, vatandaşlarımızın kişisel ayni ve nakdi yardımlarına kurumsal anlamda da katılımın olduğunu söylemiştik. Bu hafta itibarıyla Türkiye’nin birçok yerinde bizi aracı kılarak gerek erzak gerekse nakdi olarak yapılan bağışlarla 600’ün üzerinde aileye ulaştık. Özellikle isimlerinin zikredilmemesi konusunda hassasiyet göstermemizi isteyen yardım sever kurum ve kuruluşlar ile şahıslara buradan şükranlarımızı sunmak isterim. Veren elin alan elden üstünlüğünün bilinci içinde olan ve katkılarını gerçekten Allah için yapan değerli dostlarımızın eksik olmamasını dilerim. Bu gururu bizlere yaşattıkları için çok teşekkür eder, ASİLDER Dayanışma Hareketi adına hayırlı Ramazanlar dilerim" dedi.

 

Editör: Vitrin Haber