Sinop Mübadele ve Balkan Halkları Kültür Araştırmaları ve Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Aral ilk önce Eyüp ve Alibey İlçelerinde faaliyet gösteren ve daha önce Sinop Mübadele Derneğini de ziyaret eden Gostivalılar Derneği Genel Merkezine iade-i ziyarette bulundu. 

Gostivalılar Derneği  Genel Başkanı Orhan Sipahi tarafından karşılan Başkan Aral ve dernek üyeleri dernek binasında bir süre sohbet ederek karşılıklı bilgi paylaşımında bulundu.
Gostivalılar Derneği Genel Başkanı Sipahi ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Başkan Aral ve beraberindeki dernek üyelerine teşekkür etti.

Başkan Aral ve Dernek Üyeleri daha sonra Eyüp İlçesindeki Tüm Balkanlılar Dernek Merkezini ziyaret etti. Tüm Balkanlılar Dernek Başkan Yardımcısı Adnan Vatansever, Sadık Sezer, Yönetim, Üyeler tarafından karşılandı ve bir süre sohbet etti. 

Tüm Balkanlılar Dernek Başkan Yardımcısı ve Gostivalılar Derneği Onursal Başkanı Celal Şener ziyaretten duyduğu memnuniyet belirterek Başkan Aral’a beraberindeki dernek üyelerine teşekkür etti. 
Aral daha sonra Eyüp Belediyesine ait Balkan Dernekleri Kültür Merkezini ziyaret etti. Ziyarete Başkan Aral’ın yanı sıra İstanbul’da Moje Tekstil İşletme Sahibi ve Dernek Üyesi Sinoplu İş adamı Cihan Aral’da katıldı. Karşılıklı sohbetlerden ve çeşitli ikramlardan sonra ziyaretler sona erdi.

 
Editör: Vitrin Haber