Gerze küçük sanayi sitesi esnafının merakla beklediği sanayi dükkanları projesinde 1. Etap ihale tarihi belli oldu. Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, projenin 1. Etap ihalesinin 21 Şubat 2023 tarihinde yapılacağını söyledi.

Gerze Yeni Mahalle 433 Ada 1 no’lu parselde bulunan Gerze Küçük Sanayi Sitesi üzerinde planlanan proje 50m²’den 950m²’ye kadar büyüklükteki toplam 19 dükkandan oluşuyor. 

Sanayi esnafının ihtiyaçlarını karşılayacağını düşündükleri projenin ilçenin önemli bir eksikliğini gidereceğini belirten Belediye Başkanı Cevat Şensoy, projenin Gerze’ye hayırlı olmasını diledi. Şensoy; “Geçtiğimiz yıl Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım Maviş ile birlikte Gerze Küçük Sanayi Sitesi esnafımızla sağladığımız görüşmeler neticesinde Küçük Sanayi Sitesi’nin büyüyen Gerze’mizde ihtiyaçları karşılayamadığı fikrine varmıştık. Bu doğrultuda da Sanayi Dükkanları Projemiz için girişimlerde bulunmuştuk.

Müjdelediğimiz projemiz Allah’ın izniyle 21 Şubat 2023 tarihinde ihaleye çıkacak. İhale sürecinin akabinde yasal süreçlerin tamamlanmasıyla birlikte ihaleyi kazanan yüklenici firma ile sözleşme yapacağız. Akabinde ise 3 iş günü içerisinde yer teslimini yapıp 250 gün sonra da projemizi hayırlısıyla teslim alacağız. Bu projeden sonra ise Küçük Sanayi Sitesi’nde 2.etap yeni Sanayi Dükkanları Projesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Gerze’mize ve esnafımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Editör: Vitrin Haber