Gerze Belediyesi, ilçe merkezinde gerçekleştirdiği yol iyileştirme çalışmalarıyla şehir estetiğini ve altyapısını güçlendiriyor. Bu kapsamda, 19 Mayıs Mahallesinde hayata geçirilen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cevat Şensoy, parke çalışmalarına bizzat kendi de yardım etti.

Yol iyileştirme çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Başkan Şensoy, "Gerze'nin her mahallesinde altyapı ve üst yapı çalışmalarına önem veriyoruz. Bu çerçevede, 19 Mayıs Mahallemizde gerçekleştirilen yol düzenleme çalışmalarını yerinde inceledik. Amacımız, hemşehrilerimizin güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlaması, aynı zamanda ilçemizin daha estetik bir görünüme kavuşmasıdır" dedi.

Başkan Şensoy, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ilçenin genel görünümünün daha çağdaş ve yaşanabilir bir hale geleceğini ifade etti. Gerze Belediyesi'nin altyapı ve çevre düzenlemesi projeleriyle ilçenin geleceğine yatırım yaptığına dikkat çeken Başkan Şensoy, halkın memnuniyeti ve şehrin gelişimi adına gayretle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Editör: Merve Yerli