Daha yeşil bir Gerze için çalışmalarına devam eden Gerze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşan yaz ayları öncesinde ilçe genelinde çevre düzenleme çalışmalarına başladı. 

İlçede alt yapı, üst yapı ve temizlik alanında birçok bölgede çalışmalar yürütülürken Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Gerze’yi güzelleştirmeye devam ediyor.
Son olarak ilçe merkezi Milli Mücadele Anıtı önü ve sahil bandı boyunca peyzaj çalışmalarını sürdüren ekipler ilçenin yaz aylarında etkileyici görünümüne kavuşması için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Cevat Şensoy, yaz aylarında vatandaşların uğrak noktalarından birisi olan Gerze’nin gelen misafirlerini güzelliğiyle etkileyeceğini söyledi. Şensoy; “Gerze’mizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Kendini Gerze’mize adamış değerli personelimizle birlikte Gerze’mizi her alanda marka ilçe haline getireceğiz. Gerze’mizde bir çok alanda çalışma yürütürken diğer taraftan da sahil bandı güzergahı boyunca peyzaj çalışmalarına yoğunluk verdik. Yaz aylarında vatandaşlarımızın en uğrak noktası olarak bilinen Gerze sahili bu sezonda da ziyaretçilerini etkilemeye devam edecek” dedi.

Editör: Vitrin Haber