Bikini

Kadınların yüzerken giymeleri için, iki parça olacak şekilde tasarlanan modellere bikini denir. Plaj modasının vazgeçilmesi olan parça suya dayanıklı kumaşlar kullanılarak üretilir. Her kadına ve her tarza hitap edebilmek adına da markalar geniş model yelpazesi ile müşterilerine hizmet ederler. Piyasada her bütçeye uygun modelleri de kolayca bulabilirsiniz.

Bikini Modelleri

Hanımlar için bulundukları her ortamda şık olabilmek önemli. Bu sebeple yüzerken veya güneşlenirken tercih edecekleri modellerinde tarzlarınızı yansıtmasını isterler. Bu konuda tercihlerini isterlerse cesur ya da daha sade modellerden yana kullanabilirler. Zaten bir bikini satın almak istediklerinde pek çok model seçenekleri olacaktır.

  • Destekli Modeller
  • Boyundan Bağlamalı Modeller
  • Örgü Modeller
  • Şortlu Modeller
  • Yüksek Bel Modeller
  • Tankini Modeller

Görüldüğü üzere bikini modelleri gündeme geldiği zaman karşımıza çok sayıda farklı seçenek çıkmaktadır. Tam da bu noktada bikini modelleri konusunda geniş kapsamlı bir araştırma yapmak beraberinde önemli kazanımları getirmektedir. Özellikle yeni tasarım özelliğine sahip olan destekli modeller, konforlu bir kullanım özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmektedir.

Boyundan bağlamalı modeller, kendi tarzını oluşturmayı sevenlere özel olarak tasarlanmış ürünler olarak büyük beğeni toplamaktadır. Örgü modellerinin görsellik noktasında iddialı modeller arasında yer aldıkları bilinmektedir. Özellikle örgülü bikinileri tercih eden kadınların güçlü bir karakteri yansıtmak konusunda iddialı olduklarını rahatlıkla ifade edebiliriz.

Şortlu bikiniler denizden çıkıp, sahilde turlamak istediğiniz zaman rahat bir kullanım özelliğine sahiptir. Yine bu tür modellerin konforlu bir kullanım noktasında iddialı ürünler arasında yer aldıkları bilinmektedir. Tam da bu noktada son zamanlarda yüksel bel bikinilerin favori modeller arasında yer aldıklarını rahatlıkla ifade edebiliriz. Tankini modelleri en güncel bikini modelleri arasında yer aldıkları için her zaman popüler ürünler arasında yer almaktadır!

Yüksek Bel Bikini Modeli

Giyinirken seçtiğimiz parçaların zevkimize hitap etmesi önemli ama aslında en önemli nokta o parçaların size ne kadar yakıştığıdır. Seçtiğiniz ürünlerinde size yakışabilmesi içinde vücudunuzu çok iyi tanımanız gerekir. Herkesin vücudunun kusurları veya beğenmediği yerleri olabilir. Ama vücudunuzu tanır ve ona göre model seçimi yaparsanız bu kusurları kapatabilir veya olduğundan farklı algılanmasını sağlayabilirsiniz.

Plaj giyim içinde seçeceğiniz model hoş bir görünüme kavuşmanız için önemli. Yüksek bel bikini modelleri son zamanlarda hanımlar tarafından en fazla tercih edilen modeller arasında yerini aldı. Bu kadar çok tercih edilmesinin nedeni ise vücudu olduğundan çok daha şekilli göstermeyi başaran bir model olmasıdır.

Özellikle kilo problemi göbek bölgesinde olan hanımlar bu modelle sıklıkla yöneliyor. Çünkü model ile sorunlu bölge toparlanmış ve kapanmış oluyor. Ayrıca yine bacak boyunu olduğundan daha uzun göstermek isteyen hanımlar da bu modeli tercih ediyor. Birbirinden şık modelleri hemen keşfetmek ve kolayca satın alabilmek için https://www.beyyoglu.com/collection/bikini adresini ziyaret edebilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber