Ürünlerinizi sağlıklı sağlamak ve sergilemek isteyen veya işletmesinde sürekli buz ihtiyacı olanlar ve farklı çalışmalar yürütenler şüphesiz ki bir makineye ihtiyaç duyacaktır. Aynı zamanda kullanım amacı ve sürekliliğine göre yeterli ve doğru bir buz makinesi modeli seçmek de önemli. Bu ihtiyacı karşılayabilmek için farklı türde ve özelliklerdeki buz makinelerinin üretimini ve satışını yapan Termodizayn, sektörde uzun yıllar hizmet veren lider firmalar arasında yer almakta. Ürettiği buz makinelerinin özellikleri sunulan veya saklanan ürüne göre değişiklik gösteriyor. Ancak tüm ürünleri Avrupa normlarına ve TSE standartlarına uygun ürünler olarak güvenle kullanılıyor.

 

 Buzlu İçecek İşletmelerine Özel Tüp Buz Makineleri

 

            Kendi işletmesinde ürettiği tüp buz makineleri; buzlu içecek satan veya karışık içecekleri soğuk olarak sunan firmalara için tüp buz üretiyor. Bu makineler daha çok lokantalar, barlar ve soğuk içecek büfeleri için tüp buz üretimi ile tercih edilen modeller olarak biliniyor ve kaliteli buz üretimiyle mükemmel çözümler üretiyor. Üretilen buz, içecek içerisinde daha düşük ve yavaş bir erime sağlar ve yüksek buz oranına sahip.

 

            Tüp buzlar; su, buzlu çay, soda, meyve suları ile içecekler için ideal kullanım miktarını oluşturuyor. Birçok restoranda hazır halde bulunuyor ve istenildiği anda buz üretimini kısa sürede gerçekleştiriyor. Firmanın, tam tüp veya yarım tüp şeklinde üretim yapan makineleri de mevcut. Kalıplarının özelliğine göre farklı görünümlerde buz üretmek mümkün. Termodizayn ürünleri Türkiye'de en çok satılan arasında yer alıyor.

 

 Kırık Buz Makineleri

 

            Su soğutmalı kondanser ve kulesi ile sürekli ve sorunsuz buz üretebilme kapasitesine sahip makineden, sessiz çalışmanın yanında, yüksek verim elde edilmekte. Sağlıklı ve hijyenik buz üretiminde yüksek kaliteye sahip makinenin malzemeleri paslanmak çelikten üretilmiş ve Avrupa normlarına uyumlu. Özel karışımlardan oluşan içecekler ile alkolsüz içeceklerin soğutulmasında kullanılabileceği gibi, mevsimsel şartlara göre soğuk tutulması istenen yiyeceklerin saklanmasında gerekli buzu üretebiliyor.

 

            Balık tezgahı olan satıcılar ile yiyecek sektörüne hizmet veren işletmeler için ürünleri en iyi tercih olmaya devam ediyor. Sıcağa karşı koruyucu özelliği ile uzun süre çözülmeden kalabilen buzlar, makineden kristal ve berrak olarak çıkıyor ve daha güzel bir sunum ve görünüm kazanıyor.

 

 İşinizin Özelliğine Göre Doğru Buz Makinesi Seçin

 

            Her ürünün kendine özgü saklama koşulları bulunuyor. Bu yüzden buz makinesi seçimine dikkat etmek gerekiyor. İşin türüne, yiyecek ve içecek özelliğine göre farklı özelliklerde farklı buzlar üreten buz makinelerinin türleri bulunduğu için, ürünler arasında yer alan makinelerin kapasiteleri ve kullanım alanları farklı sınıflandırılıyor.

 

 Yaprak Buz Makineleri

 

            Tatlı su ve deniz suyunu buz haline getiren bu model, her hava koşulunda sorunsuz olarak çalışıyor. Yüksek verimli ve sessiz çalışan yaprak buz makineleri, hijyenik koşullarda üretim yapıyor. Gerektiğinde uzun saatler sorun çıkarmadan sürekli buz üretimi yapan makine, modeline göre günlük 1000 ile 5000 kilogram buz üretebilme kapasitesine sahip.

 

 Konteyner Tip Yaprak Buz Makinesi

 

            Bu üniteler taşınabilir özelliği ile her yere götürülebiliyor. Gerektiğinde bir organizasyon sahasına taşınabildiği gibi, mevsimsel işletmecilik yapan iş yerleri arasında nakledilebiliyor. Buz üretiminin yanında konteyner içinde buz saklama ünitesi de bulunmakta ve bu makineler de yaprak buz makineleri gibi 1000 ile 5000 kilogram günlük buz üretimi yapabiliyor.



ADVERTORAİL

 
Editör: Vitrin Haber