Wordpress haber temaları en çok merak edilen ve araştırılan konulardan biri olarak dikkat çekiyor. Bildiğiniz üzere internet haberciliği reel habercilikten çok daha zordur. Doğru kaynağı bulmak, haberi okuyucuya kaliteli bir şekilde sunmak bir yana aynı zamanda okuyucunun sitede anlaşılır ve sade bir tema tasarımı görmesi de önemlidir. Haber sitelerinde okuyucu kitlenin siteye çekilmesi ve sitede zaman geçirip takipte kalması konusunda sitenin alt yapısı kadar teması da büyük bir etkiye sahiptir. Genel olarak wordpress alt yapısının kolay olması nedeni ile tercih edildiğini ifade edebiliriz. Wordpress haber temaları da bu alt yapıyı kullanan site sahipleri tarafından araştırılıyor. Kaliteli, SEO uyumlu ve aynı zamanda sade, anlaşılır bir tema ile haber sitenizin başarılı olmasını kolayca sağlayabilirsiniz.

Wordpress Temaları

Wordpress temaları sitenin yayın amacına göre tasarım noktasında farklılık gösteriyor. Her site farklı bir kitleye ve amaca yönelik açıldığı için tema tasarımlarının d abu doğrultuda olması gerekiyor. Örnek vermek gerekirse bir e-ticaret sitesi için kullanılan tema tasarımı farklı nitelikler taşıyorken, portal sitesi için çok daha farklı bir tasarım uygulanabiliyor. E-ticaret teması daha çok satış odaklı olacağı için müşteri kitlesine kurumsal bir izlenim bırakmak ve sitenin tematik anlamda kolay olması önemliyken, portal sitelerinde temanın sade olması daha önemli olarak ön plana çıkıyor. Bu noktada wordpress temaları için profesyonel destek alarak, tüm site türlerinde başarıyı yakalayabilirsiniz. Temavadisi.com alternatif paketler sunarken, özel tasarım tema hizmeti de veriyor. Hemen iletişime geçerek hizmet alabilir ve wordpress temaları hakkında da detaylı bilgi talebinde bulunabilirsiniz.

 Wordpress Portal Temaları

Portal; birden fazla içeriğin aynı yerde sunulduğu sitelerdir. Bu sitelerde içerik karmaşasının çözülmesinin en iyi yolu doğru bir tema seçiminde bulunmaktır. Doğru ve profesyonel portal temaları kullanılmadığı zaman, site ziyaretçileri giderek azalır. Çünkü hiç kimse karmaşık gelen bir sitede uzun zaman geçirmeyi hedeflemez. Bu noktada wordpress portal temaları için şu özelliklere dikkat edilmesi büyük önem taşıyor;

  • Sade ve anlaşılır bir tema yapısı
  • Doğru renklerin seçilmesi
  • Hızlı açılır sayfa özelliği
  • Yeni sekmede açma özelliği
  • Google kriterlerine uyumluluğu
  • SEO alt yapısı ile hazırlanması

Bu özelliklerin ve çok daha fazlasının bir arada sunulduğu sayısız wordpress portal temaları için seçeneğiniz bulunuyor. Seçenekleri değerlendirerek en doğru seçimi yapabilirsiniz. Ya da profesyonel destek alarak yeni bir tema tasarımı için de kolları sıvamayı tercih ederek daha özgün bir site yapmayı hedefleyebilirsiniz.  Portallar için çok fazla rekabet olduğundan özgün tema kullanımı bu noktada ziyaretçi çekmek için büyük fayda sağlayacaktır.

Kurumsal Wordpress E-ticaret Temaları

Wordpress e-ticaret temaları da yine diğer temalar kadar büyük önem taşıyor. Çünkü tamamen ticaret ve satış odaklı sitelerde kullanılması gereken temalardır. E-ticaret sitelerinin sayısı da artış gösterdiği için, rekabet ortamında tercih edilen kurumsal adres olmayı istiyorsanız tema tasarımı konusunda son derece titiz bir seçimde bulunmanız faydalı olacaktır. Yapılan araştırmalara göre internetten alışveriş yapan kullanıcıların yaklaşık %86’sı telefon üzerinden alışverişlerini tamamlamayı tercih ediyor. Bu nedenle e-ticaret temalarının mutlaka mobil uyumlu olması büyük önem taşıyor. Sadece bu özellik değil aynı zamanda SEO alt yapısına uygunluğu da yine müşteri kitlenizin artmasında önemli ve belirleyici bir özellik olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Profesyonel, sorunsuz, özgün ve amaca hizmet eden şahane e-ticaret tema tasarımları konusunda hizmet almak için Temavadisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber