Günlük hayatın koşuşturmacasında elimiz, yüzümüz gibi vücudumuz da kirlenir. Sıcak bir duşun etkisiyle veya evlerimizde kaloriferin kuruttuğu hava cildimizin nemini alır. Bu tahribat bebekler de daha çoktur. Cildimiz kurur ve zamanla pörsür. Cilt için en iyi reçete, düzenli olarak besleyici bir vücut losyonu kullanmaktır. Doğallığı ile ön plana çıkan Minidolin Bebek Losyonunu keşfettiğinizde bebeklerinizin daha huzurlu olduğunu göreceksiniz.

Var mısınız hem bebeğiniz için hem de kendi vücut sağlığınız için Minidolin’in zengin içerikli gücünden yararlanmaya?

NEDEN VÜCUT LOSYONU?

Minidolin Vücut Losyonu özellikle minik bedenler için üretildi. İçeriğindeki çok özel pürüzsüzleştirici formülü ile her türlü cilde nüfuz eder ve ipeksi bir görünüm sağlar. Pompası sayesinde kullanımı oldukça rahattır. Yoğun nemlendirme sayesinde cildinize uzun süreli yumuşaklık sağlar. Unutmadan söyleyeyim, düzenli kullanım ile pürüzsüz ve yumuşak bir cilde sahip olmak artık çok kolay.

VÜCUT LOSYONU NASIL KULLANILIR?

1. Her gün tüm vücudunuza uygulayın.

 2.Nazikçe masaj yaparak uygulayın.

ÜRÜN İÇERİĞİ

Nemlendirici bileşenler içeren Minidolin Vücut Losyonunun içeriği oldukça zengindir.

NELER YOK Kİ!

1- Hodan tohumu yağı (BoragoOfficinalis)

2- Bal özütü (Ekstraktı)

3- Allerjen içermeyen parfüm

4- Ekosert sertifikalı koruyucu

5-Argan Yağı

6- Zeytin Yağı

7- Pantenol

Bebeğinizin banyosu sırasında, Minidolin’i  gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.  Düzenli kullanım sonucunda saçlı deri (Konak) ve vücuttaki kepeklenmeleri önler. Gözleri yakmadığı için bebeğinizin banyodan keyif almasını sağlar. Günlük sık kullanıma uygun olması nedeniyle de her yaştaki cildi nemli ve esnek tutar. Omega-6 barındıran losyon,  özellikle yaz aylarında görülen isilik ve kaşıntıları önler. Cildin bariyerini güçlendirerek deri yangısını veya kızarıklığı yok eder. Bebek cildine dost, Ekosert sertifikalı koruyucu içerir. Ph 5,5 olması nedeniyle, cildin koruyucu asit mantosunun gelişmesine yardımcı olur.Her yaştaki cildi nemli ve esnek tutarak derinin erken yaşlanmasına karşıdır. Meme başı ve karın çatlaklarını önlemeye yardımcıdır.

GÜNLÜK HAYATTA LOSYONUN FAYDALARI

Vücuttaki kızarıklığı gideren losyon sayesinde sivilce izlerini yok edebilir, ayak ve bacaklarınızın daha sağlıklı olmasını sağlayabilirsiniz. Cilt yüzeyinde oluşan tahrişi geçirebilir, güneş yanıkları ve yetişkinler için epilasyondan sonra oluşan alerjiyi önleyebilirsiniz. İçeriğinde bulunan yağlar cildi beslerken etkin formülü sayesinde ilk kullanımdan itibaren etkisini hissedersiniz.

Minidolin Vücut Losyonu, cildinizin her türlü ihtiyacı için birebirdir. İçeriğindeki provitamin B5 (dekspantenol), cildinizin derinliklerine nüfuz ederek nemlendirir ve cildinizin sahip olduğu bariyeri koruyarak, esnek ve nemli tutulmasına yardımcı olur. Hemen belirtelim ki bu losyon asla Mineral Yağ, Boyar Madde, PEG içermez

Tüm ürünler için www.minidolin.com.tr sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber