Cep telefonuna bazı zamanlarda tanımadığımız numaralardan arama gelir ve bu numaraları tekrar aramamıza rağmen telefonlara cevap alamayabiliriz. Bu numara kimin ve beni kim aradı tarzında düşünmek yerine internet sitesinde bulunan

http://www.nerenintelefonu.com adresine girerek ücretsiz olarak numara sorgulama yapılabiliyor. Site adresi tıklanıldığında anında site açılıyor ve ekrana numaranın yazılacağı bir alan geliyor. Bu alana telefonunuzu arayan numarayı girerek no sorgulama yapılabiliyor. Sistem gayet kaliteli olarak tasarlanmış bir şekilde işliyor. Telefon numarası girildikten sonra anında arayan kişinin bilgilerine ulaşılabiliyor. Siteden telefon numarası sorgulama işlemini yapmak için siteye üye olmak gerekmiyor.

Arayan Numarayı Öğrenme

Cep telefonuna gelen bilinmeyen numaralar her zaman cep telefonu kullananları rahatsız etmiştir. Kişiler rehberlerinde olmayan bir kişi kendilerini aradığında merakla birlikte tedirginlik yaşarlar. Arayan numarayı öğrenmek için ise bu kimin telefonu diye düşünürler. İnternet ortamında numara öğrenmek için birçok site bulunmasına rağmen bazılarında telefon numarası hakkında hiçbir bilgi bulunmuyor. Bu siteler reklam veya video görseliyle kullanıcıları oyalıyor. Oysa Nerenin Telefonu sitesinde anında aranılan bilgilere ulaşılabiliyor.

Telefon Numarası Kimin

Site üzerinde numara aramanın yanı sıra kullanıcı yorumlarına da değiniliyor. Telefon dolandırıcılığı hakkında kullanıcı yorumlarına da yer verilen siteden birçok kişiyi rahatsız etmiş olan telefon numaraları hakkında da bilgi edinebiliyor. Cep telefonunuza yabancı bir numaradan çağrı veya arama geldiğinde, bu numarayı tanımıyorsanız siteden hizmet alabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber