SuCo, 2015 yılında kurulan ve doğa sorunlarını ürünlerinde tema olarak işleyerek farkındalığı arttırmaya çalışan bir markadır. Kurulduğu ilk yıllarda yalnızca SuCo suluk mataraların üretimini gerçekleştiren marka, zamanla ürün yelpazesini genişletmiştir. Halihazırda suluk mataraların yanı sıra matara ipleri, sweatshirtlar ve çantaların da satışı yapılmaktadır.

Tek kullanımlık ürünlerin sıklıkla kullanılması, son zamanlarda doğadaki kaynakların bilinçsizce kullanılması gibi bir sorunu gündeme getirmiştir. SuCo, bu soruna bir çözüm olarak sürdürülebilirlik anlayışıyla üretimlerde bulunmaktadır. Böylelikle satın alınan ürünler, uzun süreli kullanılabilmekte ve var olan tüketim anlayışında bir değişiklik meydana gelebilmektedir. SuCo, ürünlerin tamamında bu anlayışı ön plana koyuyor.

Uzun Süreli Kullanım için Özel SuCo Suluk Matara Tasarımları

Uzun süreli kullanım için çok özel tasarımlar gerçekleştiren SuCo, suluk mataralarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Klasik matara tasarımının ilerisinde bulunan her bir ürün, istenilen ortamda rahatlıkla kullanılabiliyor. Farklı hacimlere sahip modeller, etik şartlarda üretiliyor. Ayrıca mataraların üretiminde insan sağlığına zararlı malzemelere yer verilmiyor.

Yeniden kullanılabilen mataralar, katlanabildikleri için çantada ya da çanta gibi küçük alanlarda taşınabiliyor. Ayrıca sirke ile temizlenmeye uygun oldukları için uzun süreli kullanımlardan herhangi bir zarar görmüyor. SuCo tarafından tasarlanan ve müşterilere sunulan ürünler, çok özel bir kese ile gönderiliyor. Ayrıca çok özel tasarımlara sahip taşıma ipleri, mataraların kullanımını kolaylaştırıyor.

Atık Malzemelerle Tasarlanan Ürünler

SuCo, atık malzemelerin kullanımına önem veren ve özellikle sweatshirt üretiminde atık malzemeleri tercih eden bir markadır. Doğal kaynakların tüketiminde bilinçli hareket edilmesini teşvik eden marka, geri dönüşümü de destekliyor. Bu sayede çevre kirliliğinin azaltılmasına da destek veriliyor. Ayrıca ürünlerin büyük bir kısmında, doğa sorunlarının tema olarak işlendiği ve farkındalık çalışmalarının gerçekleştirildiği görülüyor.

SuCo, ürün konusunda geniş bir yelpazeye sahiptir. Sweatshirt, su matarası, çanta ve taşıma ipi; markanın yenilikçi tasarımlarla oluşturduğu ürünlerin üst kategorileridir. Her bir ürün, mataramasu.co üzerinden müşterilerle buluşuyor. Sizler de doğaya katkıda bulunmak ve çevre sorunlarını azaltmak için bir adım atmak istiyorsanız, SuCo ürünlerini inceleyebilir; arzu ettiklerinizi çok özel fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber