Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Girne Amerikan Üniversitesi İngilizce mütercim tercümanlık bölümünden sınıf ve bölüm birincisi olarak onur belgesi ile 2014 yılında mezun oldu. 2017 yılında Sinop Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinin Tarih bölümünde yüksek lisans yapan Mehmet Can UĞURLU İngilizce dilinde yazılı ve sözlü tercümanlık hizmeti ve özel İngilizce dersler veriyor. Mehmet Can UĞURLU İngilizce dilinde yeterlilik ölçümü bakımından uluslararası geçerliliği olan TOEFL iBT sınavından 90/120 puan, Türkiye çapında geçerliliği olan yabancı dil sınavından (YDS) 90 puan alarak A düzeyinde yeterliliğe sahip olduğunu belgeledi. 2020 itibarı ile de Sinop Adli Yargı Adalet Komisyonu İngilizce tercüman bilirkişisi oldu.

Mehmet Can UĞURLU; Birçok dilde ve birçok farklı alanda, yetkin kadrosu ile tercüme hizmetleri sunmaktayız. Bu alanların bazılarını, aşağıdaki başlıklar altında özetleyebiliriz;
• Ticari ve hukuki yazışmalar
• Mali metinler
• Teknik belgeler, şartnameler
• Tıbbi materyaller
• Web sitelerinin tercümeleri
• Her türlü edebi metinler

Belirttiğimiz bütün bu alanlarda, her bir dil için konularında yetkin ekibimiz ile ihtiyaçlarınıza en uygun biçimde sağladığımız tercüme hizmetleri garantimiz altındadır. Talepleriniz doğrultusunda yapılan tercümenin, şirketimiz ve tercümanlarımız tarafından onaylanması, noter tasdikinin yapılması ve diğer legalizasyon işlemlerinin (Dışişleri Bakanlığı, Valilik Apostil v.s.) gerçekleştirilmesi mümkündür.
İngilizce dilinin yanı sıra anlaşmalı tercümanları aracılığı ile Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Rusça, Bulgarca, Ukraynaca, Portekizce, Flamanca, İsveççe, Norveççe, Danimarka’ca, Yunanca, Arapça, Farsça, Osmanlıca, Çekçe, Sırpça, Romence, Macarca ve Lehçe dillerinde tercüman onaylı veya noter onaylı yeminli yazılı tercüme hizmeti verdiklerini, tercümelerin Türkçe ’den diğer dillere, diğer dillerden Türkçe ’ye ya da bu dillerin birbirleri arasında tercümelerinin (önce Türkçe ‘ye çevrilmesi koşuluyla) yapılmasının mümkün olduğunu bildirdi. 

Ayrıca aşağıda yer alan sözlü tercüme hizmetlerini sunduklarını belirtti.
Simültane Çeviri (Eşzamanlı Çeviri):
Büyük toplantılar ve yüksek düzey resmi konferanslar için tercümanın bir kabin içinden gerçek zamanlı olarak konuşmacının söylediklerini diğer dile çevirmesidir.
Fısıldayarak Çeviri:
Bir toplulukta, tercümanın yanına oturduğu tek bir kişi için yine gerçek zamanlı olarak, dinleyicinin ana dilinde fısıldayarak yaptığı çeviridir.
Ardıl Çeviri:
Küçük ya da orta büyüklükte bir topluluk için, tercümanın konuşmacının yanında durarak, birkaç paragrafta bir konuşmacının ara vermesi ile diğer dilde tekrar ederek yaptığı çeviridir.
Telefonda Çeviri:
Konferans görüşme kullanılarak, görüşülmek istenen kişi ile sizin tercüman aracılığıyla bir telefon görüşmesi yapmanızı sağlar.
Refakatçi Tercüman:
Yurtdışından gelen konuklarınızın ağırlanması sırasında, yaptığı bütün görüşmelerde, onunla birlikte gezerek tercüme hizmetlerinin sağlanmasıdır.
Mehmet Can UĞURLU Kuzey Tercüme’ye websitesi, e-mail veya WhatsApp hattından ulaşılarak fiyat teklifi alınabileceğini bildirdi.

Website: www.kuzeytercüme.com
 E-mail: [email protected] 
Whatsapp: 0531 922 50 77
 

Advertorial Haber

Editör: Vitrin Haber